Ik wil speelgoed uitzoeken

In verband met de ingestelde lockdown moeten we helaas ook de deuren van de Speelgoedbank tijdelijk sluiten. Dit geldt voor zowel het uitzoeken van speelgoed als voor de geplande inzameling en is van kracht tot in ieder geval 9 februari. 

We hopen dat de lockdown dan niet nogmaals wordt verlengd en dat we daarna weer kunnen starten met het uitgeven en inzamelen. Hou voor de actuele informatie deze website in de gaten!

Tot die tijd, zorg goed voor elkaar en blijf gezond! 

**************************************************************************************************

Speelgoedbank Apeldoorn is gemiddeld 3 keer per maand open, afwisselend op woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur of zaterdagmorgen tussen 10.00 en 13.00 uur. Actuele data vindt u hieronder.

In verband met de Corona maatregelen kunt u ALLEEN OP AFSPRAAK  speelgoed bij ons komen uitzoeken. Alle kinderen die bij ons staan ingeschreven zullen hiervoor een linkje ontvangen zodat een datum en tijd kan worden gereserveerd.

Wanneer u niet eerder bij ons bent geweest, vragen wij u een e-mail te sturen naar info@speelgoedbankapeldoorn.nl met de naam en geboortedatum van het kind/de kinderen. Wij zullen dan via e-mail met u de inschrijving verder opstarten. Kijk hier of u voldoet aan de voorwaarden om u in te kunnen schrijven.

Het is NIET mogelijk om tijdens reguliere openingstijden gebruikt speelgoed in te leveren. Kijk hier voor informatie over het doneren van gebruikt speelgoed.

Data voor 2021 volgen na opheffing van de lockdown.